Δαγρές Γιάννης:
Προσωπικό μήνυμα προς όλους τους συναδέλφους Φαρμακοποιούς

Συνάδελφε,

Γνωρίζεις ήδη πόσο ικανοί και αποφασιστικοί είμαστε. Να λύνουμε τα προβλήματά σου, να στηρίζουμε την καθημερινότητά σου, και να προωθούμε το όραμα ενός καλύτερου αύριο για όλους μας.

Γνωρίζεις επίσης ότι εμείς επενδύουμε σε εμάς και στην αξία μας. Και όχι στο πόσο κακοί μας φαίνονται οι άλλοι, που όμως δεν λέει τίποτα για το αν αυτός που κατακρίνει είναι καλύτερος ή όχι.

Γνωρίζεις ακόμα ότι για εμάς η Διοίκηση του Συλλόγου μας είναι μεγάλη τιμή αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη. Και όχι λάφυρο ή ευκαιρία για να προωθήσει κάποιος τα ατομικά συμφέροντά του.

Και τέλος, γνωρίζεις ότι εμείς εργαζόμαστε σε όλα εκείνα που μας ενώνουν όλους. Και όχι σε όσα μας χωρίζουν.

Και αυτό είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας. Είμαστε η εγγύηση της ενότητας του Συλλόγου μας, η δύναμη της συνεργασίας για να έχουμε ισχύ για το κοινό καλό.

Είμαστε πρωταγωνιστές σε όλες τις εξελίξεις στα Φαρμακεία. Όχι μόνο ευχάριστοι στα εύκολα και μικρά, αλλά παθητικοί θεατές στα δύσκολα και σημαντικά.

Είμαστε ευθείς, προσιτοί και αληθινοί, και έτσι μπορείς με ασφάλεια να μας εμπιστευθείς και να βασιστείς πάνω μας. Όχι υποκριτές που θέλουν να σε ξεγελάσουν με σαγηνευτικά επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Διαφυλάττουμε την ενότητα του κλάδου, σεβόμαστε τους θεσμούς, και επενδύουμε σε αυτό. Δεν σπέρνουμε τη διχόνοια που μας αποδυναμώνει όλους, δεν διαδίδουμε κατηγορίες και φθόνο, και δεν ορεγόμαστε με απληστία την εξουσία περιφρονώντας και προσδίδοντας τις ανάγκες σου.

Και σε θεωρούμε συνάδελφό μας και συνεργάτη μας. Και όχι άβουλο εργαλείο για να αποκτήσουν υπογείως ισχύ και πλούτο για εμάς.

Τόσο το καλό και το ελπιδοφόρο, όσο και το κακό και το χρεοκοπημένο, τα βρίσκει κανείς, είτε φανερά είτε καλά κρυμμένα, σε όλα τα μέρη και σε όλες τις ηλικίες.

Γι΄ αυτό στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ-ΝΠΔΔ) ξέρουμε ότι θα αποφασίσεις με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Με βάση το δικό σου συμφέρον.

Και έτσι η επιλογή σου θα είναι το αληθινό, το ενωτικό, το ισχυρό, το ελπιδοφόρο, το νέο.

Δηλαδή Ο ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Σε περιμένουμε λοιπόν στις Εκλογές του Συλλόγου μας, ΑΥΡΙΟ την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Δεν θα λείψει κανείς.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Με Εκτίμηση,

Δαγρές Γιάννης – Φαρμακοποιός
Ειδικός Γραμματέας Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ-ΝΠΔΔ)
Μέλος Διοίκησης Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ-ΝΠΔΔ)
Επικεφαλής ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Pin It on Pinterest

Scroll to Top