Νέος Δρόμος Φαρμακοποιών Αττικής: Οδηγίες Ψηφοφορίας για την Κυριακή 24.11.2019

 

 

 

 

Για να ψηφίσετε στις εκλογές του ΦΣΑ την Κυριακή 24/11/2019 είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. Οι υπεύθυνοι φαρμακείων θα έχουν απαραίτητα μαζί τους και τον ορισμό τους από την Περιφέρεια.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι, βάσει των διατάξεων των Νόμων 3601-1928, άρθρο 31 και 328/76 άρθρο 1, η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στις αρχαιρεσίες του Φ.Σ.Α. είναι υποχρεωτική και ότι εκείνοι που δεν  θα ψηφίσουν θα διωχθούν πειθαρχικά βάσει του Ν.3601/28. Σας παραθέτουμε το σχετικό με το θέμα αυτό άρθρο 44, του Εσωτερικού Κανονισμού του Φ.Σ.Α.

«Άρθρο 44. Πειθαρχική δίωξης μη ψηφισάντων μελών.
Το Δ.Σ. κατά την πρώτη αυτού συνεδρίαση και αφού συγκροτηθεί εις Σώμα, υποχρεούται όπως αποστείλει κατάσταση των μη λαβόντων μέρος κατά τας αρχαιρεσίας μελών και μη δικαιολογησάντων εγγράφως εντός τριών ημερών από της διεξαγωγής των  αρχαιρεσιών την απουσία του, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπερ κατά το άρθρο 31 του Νόμου 3601/28 υποχρεούται να ενεργήσει την πειθαρχική δίωξη αυτών».

Οι αρχαιρεσίες στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής θα πραγματοποιηθούν
στις
24 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή
στη Συνεδριακή Αίθουσα της Εθνικής Ασφαλιστικής
(ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 103-105)

Οι φαρμακοποιοί μέλη του ΦΣΑ των οποίων το όνομα θα συμπεριληφθεί στον αναρτημένο* την 24η – 9 – 2019 κατάλογο ψηφισάντων μελών, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από 8 το πρωί της 24ης Νοεμβρίου έως στις 17:00 ώρα της ιδίας ημέρας.

Στον Σύλλογο μας, που ισχύει το σύστημα των συνδυασμών, το μέλος ψηφίζει ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ, ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ.

Ψηφοδέλτια συνδυασμού χωρίς σταυρό προτίμησης, είναι έγκυρα και υπολογίζονται υπέρ του συνδυασμού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΥΡΟ. Όταν λέμε ΕΝΑ σταυρό προτίμησης, εννοούμε ένα σταυρό προτίμησης σε κάθε ενότητα (οι ενότητες στα ψηφοδέλτια είναι οι εξής: Δ.Σ., Τακτικοί Π.Σ., Αναπληρωματικοί Π.Σ. και στα ψηφοδέλτια για τους εκλέκτορες του Π.Φ.Σ., ένα σταυρό για τους τακτικούς αντιπροσώπους και ένα σταυρό για τους αναπληρωματικούς εκλέκτορες του Π.Φ.Σ.)

*: για πολλαπλά φαρμακεία και τα κληρονομικά φαρμακεία θα αναρτηθεί στον κατάλογο εχόντων δικαίωμα ψήφου, ο Υπεύθυνος φαρμακοποιός στο κληρονομικό ή πολλαπλό φαρμακείο κατά την ημέρα της ανάρτησης του καταλόγου, ο οποίος βάσει των σχετικών διατάξεων είναι μέλος του Συλλόγου.
Μαζί θα πρέπει να έχουν και τον διορισμό τους ως Υπεύθυνοι, από την Περιφέρεια.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

 • Ένας σταυρός σε κάθε ενότητα
  • Ένα σταυρό για το Δ.Σ. του ΦΣΑ
  • Ένα σταυρό για τους Τακτικούς του Πειθαρχικού Συμβουλίου
  • Ένα σταυρό για τους Αναπληρωματικούς του Πειθαρχικού Συμβουλίου
  • Ένα σταυρό για τους Τακτικούς του Πανελληνίου
  • Ένα σταυρό για τους Αναπληρωματικούς του Πανελληνίου

Προσοχή !!!

 • Σε περίπτωση που ένα ψηφοδέλτιο δεν έχει σταυρό προτίμησης είναι ΕΓΚΥΡΟ και υπολογίζεται υπέρ του συνδυασμού
 • Σε περίπτωση που ένα ψηφοδέλτιο έχει περισσότερους από έναν σταυρό ανά ενότητα, θεωρείται ΑΚΥΡΟ

Το ροζ ψηφοδέλτιο αφορά την εκλογή των εκλεκτόρων του Π.Φ.Σ. μπαίνει στο ροζ φάκελο και έπειτα στην κάλπη του Π.Φ.Σ.

Το άσπρο ψηφοδέλτιο αφορά την εκλογή του Δ.Σ. και του Πειθαρχικού του Φ.Σ.Α. μπαίνει στον άσπρο φάκελο και έπειτα στην κάλπη του Φ.Σ.Α.

Οι εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην Συνεδριακή Αίθουσα της Εθνικής Ασφαλιστικής (ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 103-105)
Δείτε τις οδηγίες: https://bit.ly/34adiQy

Η συμμετοχή είναι ισχύς. Λέμε ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΗ! 

Την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΛΟΙ..
Έχουμε προσφέρει ΕΡΓΟ, έχουμε ΣΤΟΧΟΥΣ, μαζί θα δώσουμε τις ΛΥΣΕΙΣ!

Pin It on Pinterest

Scroll to Top