Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας: Οδηγίες της FIP προς φαρμακοποιους για τον κορονοϊό

Επικαιροποιημένες οδηγίες και συμβουλές προς φαρμακοποιούς από τη Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακοποιών.

Συνάδελφοι, σας κοινοποιούμε νεότερη προσαρμογή του αρχείου για την ευκολότερη και πιο επικαιροποιημένη πληροφόρησή σας σχετικά με τις οδηγίες που δίνονται στους φαρμακοποιούς παγκοσμίως.

Ο ρόλος των φαρμακοποιών είναι εξέχουσας σημασίας για την αποτροπή της εξάπλωσης της λοίμωξης καθώς και για την έγκυρη ενημέρωση, την στήριξη, τη σωστή συμβουλή και την κατάλληλη παραπομπή των συμπολιτών μας.

Έχουμε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να αναδείξουμε την σημασία του λειτουργήματός μας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και να αποδείξουμε τη σπουδαιότητα του ελληνικού φαρμακείου στην αλυσίδα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.


ΣΗΜ.: Το αρχείο μεταφράστηκε από τα Αγγλικά και διαμορφώθηκε κατάλληλα από συναδέλφους φαρμακοποιούς του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας για χρήση από κάθε ενδιαφερόμενο.

Έχει αναφορές στο ρόλο του φαρμακοποιού σχετικά με την εμφάνιση της συγκεκριμένης λοίμωξης αλλά και γενικά για τις λοιμώξεις. Θα βρείτε εντός πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και συμβουλές που μπορεί να αποβούν χρήσιμες το προσεχές διάστημα. Επίσης υπάρχουν παραρτήματα με συνταγές αντισηπτικών, φαρμακευτική αγωγή καθώς και υπερσύνδεσμοι που οδηγούν στις κατάλληλες πηγές πληροφόρησης. Η αναπαραγωγή και προώθησή του επιτρέπονται κανονικά.

Η μετάφραση στα ελληνικά των επικαιροποιημένων οδηγιών της Federation Internationale Pharmaceutique (FIP) προς τους φαρμακοποιούς σε σχέση με τον κορονοϊό βρίσκεται εδώ:

FIP, Φ-κεία & κορονοϊός, ΦΣΛάρισας, 29-2-2020

Pin It on Pinterest

Scroll to Top